Oost 5 Architectuur | Over Oost5

Over Oost5

Oost 5

De direct herkenbare handtekening van Oost 5? Die laat zich ontdekken in aansprekende termen: onderscheidend gebruik van materiaal, ontwerpen met een toonaangevende tijdloosheid, functionele bruikbaarheid voor gebruikers en niet te vergeten: duurzaamheid. Een mix van stijlelementen die van Oost 5 een bijzonder bureau voor interieurarchitectuur maakt. Onze herkenbaarheid komt uiteraard als eerste ten goede aan de wensen en eisen die onze opdrachtgevers aan ons stellen.. De duidelijke signatuur van Oost 5 voor hen vindt u terug in exterieur en interieur ontwerpen voor zowel de particuliere sector, kantoren en scholen als overheid en gezondheidszorg.

Oost 5 is aangesloten bij de bni. Een erkenning op papier die wij dagelijks in de praktijk inventief invulling geven. Gevoed door een keur aan indrukken en ervaringen uit het verleden en het hedendaagse. Zelfstandig werkend waar mogelijk. Samenwerkend met andere disciplines om zowel kwaliteit, capaciteit als continuïteit te garanderen.

Geen gebaande paden, wel nieuwe wegen

Oost 5 gaat de dialoog aan en discussie niet uit de weg. We houden vanzelfsprekend rekening met de wensen en eisen van de opdrachtgever. Door ons voorzien van vernieuwende en prikkelende ideeën. Doordacht design. Waarbij mooi om te zien ook makkelijk te gebruiken moet zijn. Kortom, geen gebaande paden maar altijd op zoek naar nieuwe wegen. De rigide scheiding tussen interieur en exterieur ? Die is bij Oost 5 juist aaneengesmeed tot een verrassende en stijlvolle symbiose tussen binnen en buiten.

Ons kantoor prefereert

…eenvoud boven complexiteit en praktische bruikbaarheid boven stilistische onbruikbaarheid. Zowel duurzaam als eenvoudig en toch stijlvol geven we ruimtes inhoud. Tegelijkertijd hebben we ook volop aandacht voor praktische zaken als routings en de feitelijke ingebruikname. Ons motto? Sober en doelmatig waar nodig. Behoud van authenticiteit waar bruikbaar, vernieuwend en prikkelend waar mogelijk. We zoeken samenhang en verbinding tussen nieuwe en oude dimensies, vormen, materialen en kleuren.

Elke opdracht is uniek en bijzonder en benaderen we altijd met een open vizier. Van woonomgeving, werkomgeving tot publieksruimte. Ook zoeken we voortdurend naar de toepassing van nieuwe technologie om woon- en werkcomfort te maximaliseren. En bij de uitvoering? Ook dan houden we de vinger aan de pols, sturen we bij en begeleiden we de opdrachtgever tot het allerlaatste en kleinste detail. Onze grote betrokkenheid bij opdrachtgevers en gebruikers toont zich ook na oplevering. Met onderaan de streep een transparant en herkenbaar kostenplaatje, dubbel en dwars de investering waard.

We maken ideeën op voorhand mogelijk

Een onderscheidend punt is onze aantoonbare ervaring met de bouwvloer. Sterker nog: ons kantoor heeft volop kennis van bouw- en interieurbouw. Wij zijn ervan doordrongen dat hetgeen ontworpen wordt ook gemaakt moet kunnen worden. We maken ideeën dus op voorhand mogelijk. Op een vernieuwende, gedetailleerde en spraakmakende manier.

Welkom bij OOST 5.