Oost 5

Over Oost 5 Architectuur

OOST 5 Architectuur

Aangenaam, wij zijn OOST 5 Architectuur. We staan bekend om onze unieke stijl, veelzijdigheid en flexibiliteit. Onze stijl kenmerkt zich door een onderscheidend gebruik van materiaal, toonaangevende tijdloosheid in onze ontwerpen, functionele bruikbaarheid en niet te vergeten: duurzaamheid.

Wij ontzorgen je van A tot Z en geven je 100% vertrouwen. Wij nemen je mee in de wirwar van vergunningen en eisen en maken je droom werkelijkheid. We werken samen met de juiste instanties voor het vlekkeloos verzorgen van vergunningen, subsidies en kiezen graag voor vaste leveranciers waarvan we weten dat zij niet voor onze kwaliteitseisen onder doen.

VEELZIJDIG

We zijn werkzaam in heel Nederland en daarbuiten en opdrachten variëren van villa’s tot vakantiewoningen en van schoolgebouwen tot monumentenrenovatie. Hadden we al gezegd dat we veelzijdig zijn?

ONZE WERKWIJZE

OOST 5 werd in 2007 opgericht door Patrick Belderink. In de vele jaren ervoor was hij werkzaam bij verschillende architectenbureaus in het hele land. Tegenwoordig bestaat het vaste team naast hem uit drie collega’s die meebouwen, ieder vanuit een eigen specialisme. We hebben daarmee alle kennis en kunde in eigen huis om met jouw opdracht aan de slag te gaan.
Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we van binnen naar buiten en van buiten naar binnen werken. Dat wil zeggen dat we niet alleen oog hebben voor de buitenste schil, maar vooral ook nadenken over functionaliteiten aan de binnenkant en hoe het woon- of gebruiksgenot vergroot kan worden. Onze plannen laten we zien in een 3D visualisatie, waarbij we je meenemen in je toekomstige woning of jullie toekomstige pand.

WE MAKEN IDEEËN OP VOORHAND MOGELIJK

Een onderscheidend punt is onze aantoonbare ervaring met de bouwvloer. Sterker nog: ons kantoor heeft volop kennis van bouw- en interieurbouw. Wij zijn ervan doordrongen dat hetgeen ontworpen wordt ook gemaakt moet kunnen worden. We maken ideeën dus op voorhand mogelijk. Op een vernieuwende, gedetailleerde en spraakmakende manier.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONS TEAM

Patrick Belderink


ESMERALDA DUNNEWIND

Robin Mulder


Fritz


Hi, ik ben Fritz en ik ben het kantoorhondje van Oost 5 Architectuur. Mijn lievelingsknuffel is mijn kaas knuffel die ik van de leukste stagiaires heb gekregen.

Neem contact op

contact
info@oost5.nl
Burgemeester Roelenweg 11, Zwolle, NL
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong